Language: English
Kontakt: +421 905 348 559
|

PORADENSTVO

Niekedy si nie ste istí pred uskutočnením dobrého rozhodnutia, resp. potrebujete problém odkonzultovať. Sme pripravení poradiť v činnostiach pred a po otvorení hotela, penziónu alebo reštaurácie (časový postup jednotlivých činností, dohľad po zahájení prevádzky). Poradíme pri tvorbe Vášho business a marketing plánu v štruktúre medzinárodných štandardov. Naplánovať správne čísla a stanoviť postupy marketingových aktivít pre nasledujúce roky je základom Vášho úspešného podnikania.

Bezprostredne na Váš plán nadväzuje tvorba P/L statementu (analýza zisku a straty), ktorý Vám dá presný obraz o tom, čo sa v ekonomike Vášho podniku deje. Poradíme Vám pri jeho tvorbe a správnom analyzovaní. Na základe tejto analýzy budete vždy presne vedieť, kde Vás „tlačí topánka“. Poradíme a pomôžeme Vám taktiež so spracovaním programu HACCP (vypracovanie Hygienického a sanitačného plánu, Plánu HACCP, zaškolenie personálu) pre Váš podnik a návšteva „hygienikov“ už pre Vás nebude nočnou morou, rovnako budete mať dobrú kontrolu nad činnosťou Vášho personálu v oblasti zabezpečenia hygieny vo výrobnej praxi.

Ponúkame taktiež poradenstvo pri výbere správnej kuchynskej technológie, porcelánu, skla, príborov, hotelového a reštauračného textilu s odporučením na spoľahlivých dodávateľov. V dokončovacej fáze zariaďovania Vašej prevádzky, (kedy „dochádzajú“ finančné prostriedky) sa kúpou kvalitných a vhodných materiálov vyvarujete prevádzkových problémov a v konečnom dôsledku ušetríte finančné prostriedky.